BU ÜRÜNÜMÜZ SADECE NAKLİYE AMBARI İLE SEVK EDİLMEKTEDİR. ÜRÜNÜN SEVK ÅžEKLİNİ NAKLİYE AMBARI OLARAK SEÇİNİZ!
HER MARKA VE TÜRDE ISI YALITIM BOYASI ALTINA UYGULANABİLİR.
DryFiX THERMAL PRIMER Thermal 100 SoÄŸuk İklim Boyası astarıdır. Uygulandığı yüzeyin ısı verimliliÄŸini ve adreansını artırmak için üretilen, kullanıma hazır sıvı emülsiyondur.
Enerji tasarrufu saÄŸlar. Uygulandığı yüzeyin aderansını artırarak, boya uygulamasının verimli olmasını saÄŸlar. Su geçirimsizdir.
DryFiX THERMAL PRIMER uygulanacak yüzey; toz, kir, yaÄŸ vb. kalıntılarından arındırılmalı, yüzey temiz ve kuru olmalıdır. Uygulama yapılacak alan +5 C - +30 C arası sıcaklıklarda olmalıdır. Kullanıma hazırdır, su ile inceltilmemelidir. Kullanılmadan önce iyice karıştırılmalıdır. Uygulama tek kat olarak yapılmalıdır. Kuruma süresi 4 saattir.
SARFİYAT 150-250 gr/m2
SAKLAMA KOÅžULLARI Kuru ve serin ortamda, orijinal ambalajında, açılmamış olarak saklayınız.
RAF ÖMRÜ 12 ay
RENK Açık Mavi
AMBALAJ 18 lt PE kova